Close

Ijzeren BeHa draadjes knippen

0
  • Undieshop

Er is niets  als een grote voorraad lange draden wanneer ik regelmatige draden wil vinden op een betere manier! Gelukkig voor mij Ik hou van tools en ik heb de vaardigheden die ik geleer heb, geleerd toen ik in een hardwarewinkel werkte. Deze methode is echt snel en makkelijk en laat geen “Goop-y” verblijven.

Monteer eerst de gereedschappen:

-Sharpie (fijne punt)
-Table Vise
-Oogbescherming (ja, dit heb je nodig!)
-Wire cutter
-Dremel (optioneel)
-1/16 “warmte krimpslang
-Warm luchtpistool (een echt warme haardroger * mag in een knijp werken)

Nu om de draden te snijden:

1. Gebruik de sharpie om te markeren waar u de onderbanden wilt snijden. Zorg ervoor dat u elke kant hetzelfde kunt markeren!
2.Put op uw oogbescherming om te voorkomen dat snijdraad in je ogen vliegt – het kan gebeuren, waarom zou het risico lopen?
3. Steek een draad – een op keer – in de schroefdraad. Ik snijd een tegelijk voor de schoonste nauwkeurigste snit.
4.Drijf de draad op het scherpsteken met behulp van de draadzaag. Herhaal voor de tweede draad. Snij draad


5. Gebruik een Dremel gereedschap om de snijranden van de draad glad te maken. Je hoeft hier niet veel te doen, gewoon de snijranden glad maken en het oppervlak rond de punt ruw maken, zodat de buis een oppervlak heeft waarop het kan vallen. Als u geen Dremel-gereedschap hebt, kunt u een metalen bestand gebruiken.
6. Plaats een korte lengte van de elektrische buis op de draad, zodat deze over de snijdraad en over de draad zelf ongeveer ½ inch uitstrekt.
7.Aan het warmtepistool bij de buis en kijk hoe het krimpt naar de draad.


8.Wacht een seconde en terwijl de slang nog warm is, knip een overmaat stevig vast en vouw het overmaat over de draad. Wees voorzichtig om de draad niet met de handen aan te raken wanneer u dit doet. Het zal heet worden!

Ik hou echt van het gemak en de snelheid van deze methode. Geen wachten op verzegelde tips om te drogen en de afdichting is strak en blijvend. Terwijl ik deze techniek heb gebruikt voor het balen van spiraalstaal voor kleinere maten, moet ik toegeven dat het me wat nerveus maakt. Ik vind het niet leuk om af te vragen of de buis onder extreme druk zal staan. Ik beveel aan te plakken met de meer traditionele stalen herpiping bij het knippen van het uitbenen naar een aangepaste maat.

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *