Close

Hoe was je lingerie tijdens het reizen?

1
  • Undieshop

Door je lingerie te verlengen tijdens het reizen, zorgt u niet alleen voor waardevolle kofferruimte, maar zorgt u ervoor dat uw lingerie er goed uitziet en een lang leven heeft. Maak je geen zorgen, het wassen van je delicatessen op de weg is heel makkelijk en duurt bijna geen tijd!

Als u mijn bericht hebt gelezen over hoe u voor uw lingerie zorgt, weet u dat u slechts twee keer een beha moet dragen voor het witwassen. Kortom, het helpt het leven van de elastieken te behouden. Ondergoed moet na een enkele draag gewassen worden.

Net als thuis zijn bras en ondergoed handwassen en luchtgedroogd. Laten we het proces stap voor stap doorlopen.

Vul wastafel met lauw water samen met een reispakket waspoeder.
Ik reis met een wastafel stop, alleen als de kamer in mijn kamer niet goed werkt – het gebeurt meer dan je denkt! Een veelzijdige stop zorgt er ook voor dat ik in elke wasbak of een bad kan wassen. Wasserij moet zacht worden om echt schoon te worden, dus een stop is vrij cruciaal. Wat de zeep betreft, hou ik van waspoeder, omdat het geen spoelwater nodig heeft, wat een leuke tijdspaarder is.

Zet je vieze lingerie in het zeepwater.
Vergeet niet om dezelfde kleuren samen te wassen! U moet uw roze sets apart van uw zwarte sets wassen om mogelijke kleurbloeding te vermijden.

Week de was gedurende 15 tot 20 minuten
Ik start meestal het wasproces voordat ik douch, zodat de lingerie opdroogt terwijl ik aan het douchen en ik verlies geen waardevolle reistijd die op mijn wasserij wacht.

Verwijder kledingstukken uit zink en druk extra water uit.
U wilt uw bras of ondergoed niet wrenzen of knijpen. Denk maar aan die fijne stoffen en veters! Om het extra water uit de kledingstukken te krijgen, druk bras tussen lagen van een microfiberhanddoek. Voor ondergoed, rol ze op in een microfiberhanddoek.

Hang kleding en microfiberhanddoek op een kledinglijn aan.
Ik wil er zeker van dat ik een makkelijke manier heb om mijn kledingstukken op te hangen zodat ze goed kunnen uitdrogen, zodat ik met een kledinglijn reist waarmee ik een plaats kan creëren om mijn kleding te drogen, ongeacht de plaats of de indeling van de ruimte. Ik lieg meestal bras plat op een handdoek om thuis te drogen, maar bij het reizen moet ik ze sneller drogen, zodat ik ze ook op de lijn zetten. Om een ​​beha op deze kledinglijn te hangen (zie afbeelding hieronder) steek ik de haak of oogkant in de lijn. Zo verdraai ik of brei de riemen of de voorste brug van de beha niet uit.

Dat is het! Vers gewassen bras en ondergoed zullen droog en klaar zijn voor inzet in 24 uur of minder!

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *